sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Talven ihmemaa

Salut!

Terveisiä täältä luonnonrauhasta mökillä! Iona nauttii sydämensä kyllyydestä, kun saa täällä vapaana kulkea ja saa niin paljon huomiota kaikilta :) Jos en mä ole leikittämässä Ionaa niin joku muu on. Iona rakastaa nukkua takan edessä, siinä on kai lämmin hyvä paikka. Ulkona Iona on aivan innoissaan, kuten kuvista näette. Iona on todellinen talven lapsi <3





Iona leikki kivellä

Iona metsätiellä kaukana muusta maailmasta 


Erityisesti kaikenlaiset päivänkakkarat ja muut oksat ovat Ionan pieleen, oikein herkullista pureskeltavaa...Iona nuuhkii kaikkea ja on niin utelias ympäristön suhteen, rakastaa olla ulkona...

Iona ja herkulliset päivänkakkarat

Lumipallo metsässä



Iona on kyl sellaine lumipallo, kun se hyppii tuolla lumessa..

talven kukka

mökkipolulla

Ionan jäljet terassilla

metsäreitillä nähtiin sitten hirventaljojakin, Iona ei näitä pahemmin noteerannut.


Iona mökin terassilla
 Me ajettiin oikee metsään yhtenä päivänä ja lähettiin kävelee aurattuu mettätietä. Sellane paikka, jossa ei kyl tule yhtään ketään vastaan :) Iona vaa juoksenteli innoissaan... Oravii vilisi puissa, harmi kun en ehtinyt saamaan kuvaa kahden oskun upeasta tanssista.



Iona ja kummitäti Saara 




Tässä vielä video Ionasta metsäpolulla. Luonnon hiljaisuuden rikkoi vain Ionan tyytyväinen murahtelu, Iona istui tuolla kalliolla vaikka kuinka kauan aluksi ja katseli vaa maisemaa.. Ionan kanssa elää kyllä niin hetkessä ja saa paremman yhteyden luontoonkin :) Kyllä osaa helsinkiläinen arvostaa tuota metsänrauhaa ja Ionastakin huomaa, miten nauttii vaihtelusta :)




Kyllä on kivaa nautiskella täällä mökillä taas :) Iona tunnisti jo mökkitien alussa, että minne ollaan tulossa.. Innostui silmi nähden. Lisää kuvia luvassa pian ja huomenna virittäydymme jo joulutunnelmaa koristelemalla kuusen (onneksi on tekokuusi, sillä Iona rakastaa erityisesti kuusenhavuja :D). Huomenna mennään myös metsään pienelle kävelylle, hirveen kauaa ei ulkona viitsi olla kun pakkasta on se melkein 20. Hienosti Iona kuitenki tarkenee ulkona ilman mitään toppatakkii tai muuta, kun ei kuitenkaan niin pitkään siel kerralla viivytä.

Bonne nuit et bisous!
Mimi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti