lauantai 2. helmikuuta 2013

Mökillä


Coucou!


Pitkästä aikaa koneella, on meinannut ihan koko muu maailma unohtua kun oon viettänyt koko tammikuun tosi tiiviisti Teemun kanssa :) Iona ja Ada on todelliset sydänystävät tai puolisisarukset, ne tykkää niin paljon olla yhdessä. Hihnakävelykin molempien kanssa sujuu jo yllättävän hyvin, kävelet siististi siinä edessä eikä kumpikaan yleensä vedä! :) Taitavat olla koirien kielen ammattilaisia jo nyt, kun ovat viettäneet niin paljon aikaa keskenään...

Tultiin viikonlopuksi mökille ja on todella ihanaa olla täällä koirien kanssa. Ihan mieletöntä päästää ne vaan vapaaks juokseen ja kun ei tarvii hihnaa ollenkaan, kaupungissa ikävöi tällaista mahdollisuutta aika paljon. Ja että noi nauttivat täällä olosta... :) Vaari oli aurannut meille oman tien jäälle, jota pitkin käveltiin. Hauvat juoksi välillä vähä kauemmas haisteleen rannan kasvistoa, mutta palas nopeasti meiän jalkoihin pyörimään. Vaikka ois saanut kuinka kauas juosta nii ei kumpikaa silti mennä kovin kauaks, se on hienoo miten hyvin ne osaa pysyy lähellä ilman sen kummempaa käskemistä :)












Ionankin elämä muuttui aika paljon, kun Ada ja Teemu pomppas meidän elämään. Ionan päivät koostuu pääosin nykyään siitä Adan kanssa leikkimisestä ja yhdessä nukkumisesta (nukkuvat usein sillain söpösti vierekkäin tai jing-jang-sykerössä)ja sitten tietenkin paljon paijauksia, rapsutuksia, turkin harjausta (josta Iona pitää todella paljon)... Kun aiemminhan oltiin vain me kaksi ja kun Iona jäi yksin, niin oli sitten yksin kotona, mutta nyt on yleensä yksin ollessaan kaksin Adan kanssa :) Iona ei hirveesti hauku enää Adan tavattuaan, tai tottakai ilmoittaa jokaisesta kovasta äänestä tms. "epäilyttävästä" mutta ei jää enää räksyttämään vaan haukahtaa pari kertaa vaan :) On kyllä aika ihanaa, kun yhtäkkiä on kaksi upeaa koiraa elämässä ja maailman hienointa on seurata aitiopaikalta niiden kahden leikkiä ja koirien kieltä.

Autolla matkustaminenkin on sujunut muuten mukavasti! Aika paljon tullu reissaittua Etu-Töölö- Tapulikaupunki-väliä....Lyhyempiä matkoja hauvat on matkustaneet pelkääjän paikan lattialla, sopivat juuri molemmat siihen.. :) Pidemmillä matkoilla sitte vöissä kiinni takapenkillä! Kuten vaikka mökille tullessa.. Hauvat nukkui koko matkan :)

Iona ja Ada automatkalla

Ada autossa


turvallisesti takapenkillä pidemmällä matkalla 

Bisous & bon week-end!

Mimi

ps. vanhan blogini lukijoille tiedoksi, Pariisi-päivityksiä tulossa kevään aikana...! Varattiin matka Pariisiin pääsiäiseks 8 päiväks <3 Hauvat menee hoitoon siksi aikaa ja me päästään sit rentoutuu rakkaaseen toiseen kotikaupunkiini :) Kämppä vuokrattu sieltä ja lennot saatii edullisesti finskiltä, en malta odottaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti