sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kasvattajan luona vierailulla

Coucou! :)

Tänään iskän kanssa herättiin jo puoli yhdeksältä aamulla, sillä meillä oli aikainen lähtö Ionaa katsomaan tuonne Alahärmän suunnalle Etelä-Pohjanmaalle. Tampereelta ajomatkaa sinne kertyi noin 3 ja puoli tuntia.  Kun saavuttiin perille Kirsin luokse, niin ovella meitä vastassa oli jo pentujen emä Hani. Hani oli niin iloisen ja reippaan oloinen heti, ja todella kaunis volpino. Kirsi johdatti meidät sitten heidän kodinhoitohuoneeseen, jossa pennut olivat juuri olleet nukkumassa. Iona sieltä viimeisenä kömpi esiin, oli ollut siellä pyyhkeiden takana piilossa unilla... Ja oli niin suloinen tapaus! En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun Iona tuli heti siihen mun luo ja otin sen syliin. Mitään niin kaunista ja arvokasta en oo koskaan pidellyt sylissäni, oli ihan taianomaista. Ionan turkki oli niin pehmeää pentuturkkia, ja se tapitti mua suoraan silmin pitkän aikaa, ihan kuin ois tiennyt mun olevan sen tuleva emäntä.



emä Hani ja pennut ruualla



Kasvattaja esitteli mulle koko Ionan sukutaulun eli sain kuulla tarkat tiedot Ionan äidin ja isän vanhemmista ja heidän esivanhemmistaan. On muuten olleet tosi menestyksekättä porukkaa, siellä oli monen monta eri maiden muotovalioo ja vanhemmat on myös tosi menestyineitä Suomessa olleet. Sukusiitosprosenttihan tällä yhdistelmällä oli nolla, ja molemmat vanhemmat on silmä- ja polvipeilattu terveiksi. Pennusta pitäisi kaiken logiikan mukaan tulla erittäin terve koira, silti kyllä meinaan huomenna vakuutuksen hankkia pennulle vain varmuuden vuoksi. Ajattelin kilpailuttaa ensimmäiseksi Tapiolan eläinlääkärikulu- ja vastuuvakuutuksen, sellainen olis kuitenkin tosi hyvä olla. Kasvattaja oli ostanut myös Ionalle jo kaulapanta-hihnan, näyttelyremmin ja lelun. Vielä on mullakin osa hankinnoista tekemättä, esittelen tulevissa päivityksissä jo hankitut tarvikkeet sekä tulevat hankinnat. Odottelen edelleen Kaliforniasta tilaamaani kahta kantolaukkua, toivottavasti ehtivät saapua ennen Ionan tuloa.

Iona iskän sylissä...

Hani emä.





Iona haetaan kotiin tasan kolmen viikon päästä. Koska Helsingistä Alahärmään on matkaa taukojen kanssa vähintään 6 tuntia, päädyin varaamaan hotellin Alahärmästä yhdeksi yöksi. On kivempi sitten hyvin levänneenä mennä hakemaan pentu ja ajaa se pitkä matka kotiin. Mun paras ystävä Saara lähtee mun mukaan ajo- ja hakukaveriksi! Yövytään Härmän kylpylässä, ajateltiin uida ja rentoutua siellä se paluumatkaa edeltävä päivä. Eihän sitä tiedä, että miten rankasti arki pennun kanssa alkaa niin hyvä olla itse ainakin levänneenä sitten.





Seuraavassa päivityksessä olen jo hommannut (toivottavasti) vakuutuksen Ionalle! Ja pian esittelen hankintani Ionaa varten... :) Neitiä odotellaan kovasti kotiin, kumpa aika menisi nopeasti. Oma koti pitää myös siivota ja laittaa hienoon kuntoon pentua varten, kaikki johdot pois.

Bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti