maanantai 24. joulukuuta 2012

Ionaista joulua!

Ihanaa joulua kaikille lukijoilleni! <3

Ionan kanssa tämäkin päivää tuntuu juhlalta, kuten kaikki päivät. En ole yhtään jouluihminen enkä tykkää joulusta, oikeastaan pidän sitä vain kaupallisena pakkopullana, jonka avulla ihmiset saa ostamaan kaikkea hirveesti ja koko marras-joulukuu on sitten yhtä kulutuksen juhlaa. Joulu huipentuu hirveään joulustressiin ja joulun jälkeen voi huokaista helpotuksesta, sillä on 12 kuukautta ennen seuraavaan jouluun.

Ionan kanssa kuitenkin joulu tuntuu kivalta päivältä! Käytiin aamulla vaarin luona riisipuurolla ja luumukeitolla (tietenkään itse en niitä edes maistanut vaan söin tapani mukaan punajuuripaistosta :D). Päivän ulkoilu tehtiin Ikaalisten hautausmaalla ja Iona oli ihan innoissaan siellä. Se meni innoissaan syömään meidän sukulaisvainajien haudoilta kanervaa ja havuja ja jopa pissas mun rakkaan mummun haudalle, ajattelin kyl et se oli kohteliasuuden osoitus :) Pian mennään joulusaunaan ja sitten vaari tulee illaksi tänne mökille ja syödään illallinen. Viimeisenä on lahjojen jako, montakohan lahjaa Iona saa!

eilen aamupäivällä mökkitiellä 



Iona Santun sylissä laskemassa :D


Ei varmaan jää epäselväksi kuka on joulun päätähti... ei taida valitettavasti olla Jeesus. Harmittaa ihan pikkasen, kun en käynyt hepoille viemässä joulutervehdystä. Mä en nyt mee sinne ihan hetkeen ja muutenkaan halua Ionaa viedä sinne ollenkaa nyt, että ajatuksissa lähetän Firelle ja muille rakkailleni terveiseni. Onneksi Firekin koristaa pian mun selkää, niin sitten se kulkee mukanani aina <3

Bisous et joyeux Noël!!!
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti