keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Noël avec Iona

Coucou!


Joulu sujui mukavasti ja Iona tuntui nauttivan kovasti, oli ihan ihmeissään lahjoista ja suuresta huomiosta, jota sai osakseen :)

Tänäkin jouluna kynttilöillä oli suuri rooli oikean tunnelman luomisessa ja tulikin niitä poltettua tosi paljon.













Täällä suunnalla Suomea joulun kelit olivat mitä mainiommat: aurinko paistoi ja sateli pikkuisia lumihiutaleita, hanki kiilsi niin kauniina. Jääkin kestäisi kävelyä, ei kyl silti menty sinne ollenkaan vaan ulkoiltiin metsässä ja mökkitiellä sekä kylänraitilla :)



joulutonttu :) 

Minut tuntevat tietävät myös mistä joulu rakentuu pitkälti (tärkeiden ihmisten lisäksi): nimittäin samppanjasta ja sen kanssa nautittavista herkuista. Kävin hakemassa käsintehtyjä macaronseja Krunan Chokosta :) Tuijalta, Jutalta ja Teemulta tuli ihastuttavia lahjoja koko joulukuun joulukalenterista (jokaiselle päivälle oli oma paketti!) ja jouluaaton paketissa oli Moët & Chandonin Ice Impérial-samppanja, jonka maistamisesta olen haaveillut pitkään!! Cannesissa viime vuoden toukokuussa lomaillessani huomasin siellä, kuinka ihmiset joi tyylikkäillä rantaterasseilla samppanjaa jäillä (la piscine), ja kyseesssähän ei ole iha mikä tahansa samppanja, johon vaan iskettäis jäitä sekaan... Vaan ihan oma jäillä juotavaks tarkoitettu samppanja, joten tällaista trendijuomaa me päästiin juomaan sit joulupäivänä. Oli kyl hyvää näin talvipakkasellakin!



Ionalle joulu oli erityisen extrahuomion aikaa, kaikki nimittäin halusi leikkiä Ionan kanssa ja paijata sitä. Ionahan rakastaa huomiota, joten sille joulu oli kyl todellista juhlaa :)






Ja halien, rapsutusten sekä leikityksen lisäksihän Ionaa hemmoteltiin lahjoin :)

Availtiin lahjoja vuorotellen ja kun Ionan vuoro tuli, niin vähän avustin avaamaan pakettia.. Mutta sitten kun muut availi vuorollaan lahjoja niin neiti otti varaslähdön ja ryhtyi itse avaamaan yhtä pakettia (jonka sisälle olin piilottanut vähä herkkuja hehe) ja sai sen ihan itse auki :)

Ionan paketit



Ja paketistahan löytyi pinkki Kong-luu, jonka sisään voi piilottaa nameja. Joulupureskeltavaa tuli porukoiden paketista ja lisäksi ihana jouluinen poropehmolelu :)





Santulta Iona sai koirille tarkoitetun pinkin frisbeen, se on makee! :) Vielä kun tyttö oppii ottamaan kopin siitä, ehkä ensi kesällä :) Naapuritkin olivat muistaneet Ionaa, tuli semmoinen makkaraherkkupötkö ja sitten pinkki pallo. Ionan leluista ja tavaroistahan suurin osa on pinkkiä, nyt täydentyi kokoelmat kivasti :)



Hauska lahja tuli myös Marilta, nimittäin Leivo koirallesi-kirja. Siinä oli mukana vetolelu koiralle sekä luunmuotoinen leivontamuotti. Kirja sisältää kaikenmoisia reseptejä, että mitä hyvää koiralleen voisi leipoa kuten koirakeksejä, makupaloja, sämpylöitä... Ja miksei niitä vois samoja ihminenkin syödä :) Sitten kun Iona on vähä isompi eikä tarvii varoa et masu menis nii helposti sekasin niin pitääkin testailla jotakin ohjetta, tehdä vaikka gluteenittomia sämpylöitä meille kahdelle <3



Tämä viimeinen kuva ehkä tiivistää Ionan joulutunnelman parhaiten:


Santun sylissä, täydellisen rentoutuneena nukkumassa <3

Millainen koiramainen joulu teillä oli? :)

Bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti