maanantai 26. marraskuuta 2012

Kantolaukut pennulle

Salut! :)


 Ajattelin esitellä teille Ionan kantolaukut, jotka tilasin kalifornialaiselta Doggiecarriers-sivustolta. Suomalaisilta sivustoilta en löytänyt mitään vastaavanlaisia, halusin kuitenkin laadukkaasta materiaalista tehdyt laukut, jotka olisi tyylikkäitä mutta kohtuuhintaisia.

Ihastuin Karli- laukkuun, koska se on kaunis ja käytännöllinen. Se on tehty vegaaniystävällisistä materiaaleista eli mm. vintagetekonahasta. Hintaa tuolle laukulle tuli 190 dollaria. Laukku on kauttaaltaan täynnä happireikiä ja päädyn saa auki kokonaan tai niin, että vaihtoehtoisesti niin, että siinä on ohut verkkoseinämä. Laukku on erityisen hyvä, jos pitää mennä jonnekkin niin, että koira on saatava piiloon väliaikaisesti. Käytän laukkua myös Ionan tarvikelaukkuna, sinne mahtuu kätevästi lelut ym. tavarat ja niiden sekaan mahtuu vielä Ionakin toistaseksi, kun on vielä pikkuinen :)



Karli bag



Toinen tilaamani laukku on käytännöllisempi ja näppärämpi Sling-laukku. Iona rakastaa tuota laukkua, tykkää mennä sinne itse ja nauttii siellä olosta. Se on kyl kiva, kun tässä laukussa Iona matkustaa ihan lähellä vartaloa. Sisus on todella pehmeää materiaalia eli ei ihme, että Iona siitä tykkää. Tässä kuljettelen Ionaa mukana Rexin ulkoilutuksilla, kun Iona ei saa tehdä vielä pitkää lenkkiä, tai kun mennään kaupungille. Myös bussissa ja sporassa Iona viihtyy parhaiten laukun sisällä! En tiedä kauanko tyttö mahtuu tuonne, voi olla että jää jo keväällä pieneksi.



Tätä laukkua tilatessa kävi tuuri, sillä tilasin tuon samanmallisen laukun mikrokuitumateriaalisena. Sieltä asiakaspalvelusta mailattiin mulle heti, että se haluamani kangas onkin loppu (nuo laukut tehdään tilaustyönä USAssa). He tarjosivat mulle samaan hintaan (120 dollaria) mokkanahkaista versioita, joka olisi ollut normaalisti paljon kalliimpi.



Voin lämpimästi siis suositella tuota sivustoa, mutta tilauksissa kestää tosi kauan. Laukkujen valmistumiseen (kun tekevät tilaustyönä) meni noin kuusi, seitsemän viikkoa. Sitten siihen päälle lähetys Suomeen niin pari kuukautta joutuu omaa laukkuaan odottamaan. En tiedä, mitä maksaisi tuon sivuston kautta postikulut Suomeen ja sittenhän tulisi päälle maksettavaksi tullin verot, mikä tekis aika mukavan summan lisää noihin hintoihin. Mä tilasin noi laukut Chrisille, joka asuu Kaliforniassa niin tuo nettikauppa lähetti laukut ilmaiseks sinne. Sit Chris lähetti laukut lahjalähetyksenä mulle, 60 dollaria maksoi kun joutui kahtena pakettina laittamaan. Kun saa tollasena lahjalähetyksenä, niin ei joudu maksamaan niitä veroja eli jotain 20 % hinnasta tuohon päälle. Joten oon kyl ison kiitoksen velkaa Chrisille! :)

Millaisia kantolaukkuja te olette löytäneet? Mulla on Ionalle vielä ihan kunnon kuljetuslaatikkokin, Clipper, esittelen sen myöhemmin :)

Bisous,
Mimi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti