tiistai 13. marraskuuta 2012

Takana hyvin nukuttu yö!

Coucou!

Viime yö meni niin hyvin, oon aivan ihmeissäni! Iona meni oma-aloitteisesti petiinsä, kun valmistauduttiin nukkumaan. Ja nukahti sinne melkein samantien, ilman että mun tarvitsi edes silitellä sitä. Taisi olla melkoisen väsynyt päivän jäljiltä, niin paljon uutta ja jännää kokenut. Mäkin nukahdin sitten melko pian ja sainkin nukuttua tosi hyvin koko yön :) Muutaman kerran heräsin aamuyöllä siihen, että Iona oli lähtenyt vähän kierteleen ja juomaan vettä. Iona oli hienosti kakannut ja pissannut yön aikana paperille.Kuuden aikaan nousin ne siivoamaan pois kun Iona heräsi silloin. Houkuttelin sitten takaisin petiin ja nukuttiin puol kasiin asti. Minä, joka en oo yhtään aamuvirkku ihminen, heräsin pirteänä ja on ihan superiolo tänään, niin hyvää uni teki! Ionastakin huomaa, että on virkeämpi tänään kun eilen :)




Eilen illalla Iona tapasi Antin ja tietenkin hurmasi senkin, kuten kaikki. Iona on kyl tosi sosiaalinen ja ottaa hyvin vastaan kaikki ihmiset! Kun ollaan ulkoiltu tässä lähialueella niin tosi monet pysähtyy juttelemaan ja Iona mennyt tervehtimään ja hakemaan silityksiä :D Aika hassuu kun niin monet miehetkin pysähtyy tuijottaan Ionaa ihan haltioituneena! Kävelykin alkaa sujua tosi hyvin, en käsitä miten Iona osaa tulla niin hienosti hihnassa mun vierellä jo tässä vaiheessa! Välillä tosin kävelee mun takana, mutta pääasia on nyt, että tyttö uskaltaa kävellä itse. Sitä vierellä kävelyä kun ehtii reenaamaan monta kertaa myöhemmin :)

Kaupungin äänet pelottaa vielä ja ohikulkijoita säikkyy. Kävely sujuu tosi hyvin, mutta kun vierestä menee lenkkeilijä tai pyöräilijä, niin Iona jähmettyy hetkeksi. Käsittämätöntä, miten nopeasti tyttö oppii ja yhä vähemmän säikkyy mitään. Iona kuitenkin tulee ihan maalta eikä ole tottunut kaupungin ääniin niin siihen nähden on kyllä hurjan nopeasti tottunut. Käytiin myös eilen Makuunissa ja Iona oli tosi kiltisti koko sen ajan mun sylissä! Kohta tulee melkoinen koitos, kun käydään postissa. Ionan kantolaukut on nimittäin saapuneet Jenkeistä! Tänään harjoitellaan ensimmäisen kerran myös yksinoloa iltapäivällä.

Ollaan myös ensimmäistä kertaa leikitty kunnolla yhdessä!  Tuntui, että löytyi ihan yhteinen sävel vetoleikkiin ja oli tosi hauskaa :) Ihanaa, kun Iona tykkään niin paljon kaikista leluistaan!



Iona tuntuu tykkäävän musta tosi paljon ja ei ole kyllä mikään olento maailmassa ollut koskaan mulle niin rakas kuin Iona on.

Bisous,
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti