lauantai 10. marraskuuta 2012

Pentuvarma koti: johdot turvallisiksi

Salut!

Antin kanssa askarreltiin kaikki mun johdot kuntoon mun kotona, sillä mun telkkari-stereo-tallennin-tulostin-ilmanpuhdistin-viritelmät oli melkoinen johtokaaos ja oikea hengenvaara pennulle, joka keksisi iskeä hampaansa herkullisen näköisiin johtoisin. Käytiin hakemassa Clas Ohlsonilta johdoille tarkoitettua muovikaapelia, jonka oikeana tarkoituksena on kai niputtaa eri johtoja yhteen, mutta se muovi suojaa myös hyvin puremiselta. Sillä päällystettiin sitten nuo lattiaa myöten vilistävät johdot ja teipattiin ne seinään kiinni. Teipattiin kiinni telkkarin kaapeleita ja käärittiin ne niin paksuun teippikieppiin, ettei sitä voi purra. Muut johdot ripustin telkkarin vieressä olevaan naulaan, niin ne on sitten kätevästi aina korkealla. Mentiin myös dyykkaan pahvinkeräys, ja sieltä saadulla pahvilla estettiin pennun kulku tv-tason taakse ja laitoin myös nettiboksin eteenkin pahvisuojauksen.







Mitään sisustuskilpailua mun koti ei (enää :D) tulisi voittamaan näillä ratkaisuilla, johtoturvallisuus ja tyylikkyys oliskin sitten vaikeampi yhdistelmä. Pääasia, että pennun voi nyt huoletta jättää yksinkin eikä tarvitse sitten pelätä, että se vahingoittaisi itseään mihinkään kotona.

Onko teillä jotain ideoita tyylikkäämpiin johtoratkaisuihin? Tuo asuntoani seinää pitkin kiertävä iso valkoinen putki ei nyt todellakaan ole kauhean kaunis, mutta ei tullut mieleen parempaankaan vaihtoehtoa.

Bisous!
Mimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti